Locatie

In Elst is geen dag hetzelfde

Het Gelderse dorp heeft namelijk veel te bieden. De rust en ruimte van het heerlijke Betuwse polderlandschap. Maar ook de levendigheid van een gezellig dorp. Elst is een ideale plek om te wonen als je op zoek bent naar rust en ruimte zonder de stad te hoeven missen. Elst heeft een unieke ligging, tussen Arnhem en Nijmegen, met hun rijke aanbod aan winkels, uitgaansgelegenheden, theaters, bioscopen, musea en meer. Je bent er zo met de auto, de trein of op de fiets.

Elst heeft een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 726. Maar veel interessanter is wat het dorp je vandaag te bieden heeft. En dat is heel wat. Een rijk verenigings­leven bijvoorbeeld, de befaamde paardenmarkt en een ruim aanbod aan kinderopvang en scholen. Ook zijn er in Elst veel leuke winkels te vinden, gezellige horeca, een overdekt zwembad en tal van sportclubs.

Elst heeft prima busverbindingen, een eigen NS-station en een directe aansluiting op de snel­wegen A15 en A325.

 

 

Een thuis voor altijd

Aan de oostgrens van Westeraam verrijst Vierslag Elst. De kroon op een kindvriendelijke wijk. Het buurtje wordt onder andere begrensd door het riviertje de Linge en het Park Lingezegen en kenmerkt zich door veel water en groen en tal van voorzieningen.

In Westeraam vind je alles wat je zoekt. Er is een supermarkt, kinderopvang, een kleuterschool, basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Ook zijn er veel speeltuintjes en loop je zo de natuur in. Doordat Vierslag is omgeven door water, komt alleen bestemmingsverkeer in dit buurtje. Dat zorgt voor heel veel veilig en comfortabel woonplezier.